Preparate

Pizza

  • PIZZA Quaro Formagi – 500 gr.

    20 lei
    (sos de roșii, mozzarella, emmental, gorgonzola, grana padano)
  • PIZZA TONNO – 500 gr.

    20 lei
    (sos de roșii, mozzarella, ton, ceapă)
  • PIZZA BURDUF – 500 gr.

    20 lei
    (brânză de oi, șuncă, mărar)
  • PIZZA FAMILY – 1300 gr.

    40 lei
    (sos de roșii, mozzarella, șuncă, măsline, salam, ciuperci)
  • FOCACCIA – 220 gr.

    5 lei
    (ulei de măsline, sare, oregano)
  • PIZZA KINDER – 300 gr.

    10 lei
    (sos de roșii, mozzarella, șuncă)
  • PIZZA MARGHERITA – 450 gr.

    15 lei
    (sos de roșii, mozzarella)
  • PIZZA PROSCIUTTO – 550 gr.

    17 lei
    (sos de roșii, mozzarella, șuncă)
  • PIZZA VEGETARIAN – 500 gr.

    18 lei
    (sos de roșii, mozzarella, vinete, ardei, dovleac, ciuperci, ceapă, măsline)
  • PIZZA SALAMI – 450 gr.

    18 lei
    (sos de roșii, mozzarella, salam dulce)
  • PIZZA PICANTINA – 450 gr.

    18 lei
    (sos de roșii, mozzarella, salam picant)
  • PIZZA KEBAB – 500 gr.

    20 lei
    (sos de roșii, mozzarella, carne kebab, salată verde, sos kebab)
  • PIZZA QUATTRO STAGIONE – 650 gr.

    20 lei
    (sos de roșii, mozzarella, șuncă, măsline, salam, ciuperci)
  • PIZZA CAPRICIOSA – 700 gr.

    20 lei
    (sos de roșii, mozzarella, șuncă, măsline, ciuperci, wurtel)

Scrijele

  • SCRIJELE CU SOS DE IAURT – 450 gr.

    10 lei
  • PLATOU ȚĂRĂNESC – 700 gr.

    18 lei
    (scrijele 300 g , sos de iaurt 150 g, brânză 100 g , ceapă roșie 50 g, slăninuță)

Salate aperitiv

  • SALATĂ CU PIEPT DE PUI – 350 gr.

    17 lei
    (piept de pui, telemea, roşii, castraveţi, ouă, ceapă, ardei gras)
  • SALATĂ BULGĂREASCĂ – 250 gr.

    10 lei
    (șuncă, telemea, roșii, castraveți, ouă, ceapă, ardei gras, porumb, pătrunjel, ulei, sare, piper)
  • SALATĂ CU TON – 200 gr.

    15 lei
    (ton, castravete murat, ceapă, porumb, maioneză)
  • SALATĂ DE CRUDITĂȚI – 350 gr.

    10 lei
    (varză, morcov, țelină, sfeclă roșie)

Salate

  • SALATĂ ASORTATĂ – 200 gr.

    6 lei
    (roșii, castraveți, ceapă, salată verde)
  • SALATĂ GRECEASCĂ – 250 gr.

    8 lei
    (roșii, brânză feta, ceapă, măsline, castraveți)
  • SALATĂ DE VARZĂ ROŞIE – 250 gr.

    5 lei
  • SALATĂ DE VARZĂ ALBĂ CU ROȘII – 200 gr.

    4 lei
  • CASTRAVEȚI MURAȚI – 150 gr.

    3 lei
  • GOGOȘARI MURAȚI ÎN OȚET – 150 gr.

    4 lei
  • MURATURI ASORTATE – 200 gr.

    4 lei

Paste

  • SPAGHETE CARBONARA – 300 gr.

    15 lei
    (bacon, ulei de măsline, ou, smântână, mozzarella)
  • PASTE CU TON – 300 gr.

    17 lei
    (ton, ceapă, usturoi, sos de roșii, mozzarella)

Ciorbe

  • CIORBĂ DE LEGUME – 450 gr.

    7 lei
    (legume, sare, piper, ardei iute, smântână, pâine)
  • CIORBĂ DE BURTĂ – 450 gr.

    10 lei
    (burtă de vită, ou, usturoi, ardei iute, smântână, paine)
  • CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ – 450 gr.

    10 lei
    (piept de pui, ou, făină, usturoi, ardei iute, smântână, pâine)
  • SUPĂ DE PUI 450 gr.

    8 lei
    (aripioare de pui, legume, piper, ardei iute, smântână, pâine)

Meniuri

  • MIC DEJUN – 350 gr.

    15 lei
    (două ochiuri, telemea, roșii, șuncă)
  • OMLETĂ CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL

    10 lei
    (trei ouă, șuncă, cașcaval)
  • OMLETĂ CU LEGUME – 250 gr.

    8 lei
    (trei ouă, ardel roșu, ceapă, ciuperci)
  • BRÂNZĂ CU SMÂNTÂNĂ – 350 gr.

    10 lei
    (brânză cu smântână 200g, mămăligă 150g)
  • DONER KEBAB – 350 gr.

    15 lei
  • HAMBURGER – 250 gr.

    10 lei
    (chiflă, chiea, maioneză, ketchup, salată)
  • SANDWICH – 200 gr.

    5 lei
  • PIEPT DE PUI LA GRĂTAR – 200 gr.

    13 lei
  • COTLET DE PORC LA GRĂTAR – 200 gr.

    15 lei
  • CEAFA LA GRĂTAR – 250 gr.

    15 lei
  • PULPĂ DEZOSATĂ LA GRĂTAR – 200 gr.

    13 lei
  • SHAORMA LA BULCĂ – 300 gr.

    8 lei
    (cartofi prăji, carne shaorma, salată de varză, ceapă, sos picant, maioneză, lipie)
  • SHAORMA LA LIPIE – 400 gr.

    15 lei
    (cartofi prăjiți, carne shaorma, salată de varză, ceapă, sos picant, maioneză, lipie)
  • CARTOFI PRAJITI

    5 lei
  • MICI /buc.

    2,5 lei
  • MENIU SHAORMA – 500 gr.

    23 lei
    (cartofi prăji, carne shaorma, salată de varză, ceapă, sos picant, maioneză, bulcă)
  • MENIU HAMBURGER VITĂ – 300 gr.

    17 lei
    (hamburger, cartofi, sos)
  • MENIU HAMBURGER PORC – 300 gr.

    15 lei
    (hamburger, cartofi, sos)
  • MENIU PORK CHOPS CU CARTOFI ŢĂRĂNEŞTI – 600 gr.

    35 lei
  • MENIU SPECIAL DE PORC – 500 gr.

    30 lei
    (specialitate porc, cartofi piure, salată varză)
  • MENIU CEAFĂ DE PORC – 480 gr.

    25 lei
    (cartofi prăjiți, ceafă de porc la grătar, salată de varză, ceapă, bulcă)
  • MENIU COTLET DE PORC – 480 gr.

    30 lei
    (cartofi prăjiți, cotlet de porc la grătar, salată de varză, ceapă, bulcă)
  • MENIU TOCHITURĂ – 500 gr.

    30 lei
    (carne de porc, brîânză, ou, mămăliguţă, murături)
  • MENIU PIEPT DE PUI – 500 gr.

    23 lei
    (cartofi prăjiți, piept de pui la grătar, salată de varză, ceapă, bulcă)
  • MENIU PULPE DE PUI DEZOSATE – 480 gr.

    23 lei
    (cartofi prăjiți, pulpe de pui dezosate la grătar, salată de varză, ceapă, bulcă)
  • MENIU SĂRMĂLUȚE CU MĂMĂLIGUȚĂ – 480 gr.

    20 lei
    (sarmale cu carne, afumatura, mamaliguta, smantana)
  • MENIU MICI – 500 gr.

    20 lei
    (cartofi prăjiți, cinci mici, salată de varză, muștar, bulcă)
  • MENIU CÂRNĂCIORI LA GRĂTAR – 500 gr.

    22 lei
    (cartofi prăjiți, cârnăciori, muștar)
  • SCĂRIȚĂ DE PORC – 600 gr.

    30 lei
    (scăriță de porc, scrijele şi sos usturoi)
  • RASOL DE VITĂ CU CARTOFI NATUR – 650 gr.

    35 lei

Preparate din miel

  • Platou cald berbecuţ – 650 gr.

    45 lei
  • Berbecuț la ceaun – 650 gr.

    35 lei
    (miel 350 g, mămăligă 150 g, murături 50 g, brânză 100 g)
  • Platou rece berbecuţ – 650 gr.

    40 lei

Preparate din peşte

  • PĂSTRĂV LA GRĂTAR CU SOS DE SMÂNTÂNĂ ȘI CIUPERCI – 520 gr.

    30 lei
    (păstrăv 250 g - 300 g, sos de smântână și ciuperci 120 g, mămăligă 150 g)
  • FILE DE ȘALAU PANE CU CARTOFI NATUR – 450 gr.

    35 lei
    (file șalău 250 g, cartofi 150 g, lămâie 50 g)
TOP